torsdag 1 april 2010

3 månader 4 veckor

Är i USA nu men jag har bara pipit i en säkerhetskontroll, den på Arlanda. För övrigt har jag ont i höfterna men värmen gör det lindrigare, precis som jag känt det hittills i duschen, bastun etc.
Det hugger ibland i ickeopbenets ljumske, funderar om det är surben på gång där också eller om jag bara känner av bäckenets föskjutning.

3 kommentarer:

  1. Kul att höra av dig - tråkigt att du har problem med höft(erna). Har du röntgat den andra höftleden tidigare? I så fall, vad visade det då? Fungerar det för dig med det du har tänkt att göra i USA eller måste du avstå vissa saker. Jag undrar när man skall kunna vara som vanligt och "glömma bort" att man har en proteshöft. Jag träffade en kusin som opererat sig i september 2009 och han sa att han tänker inte på det längre. Jag får bakslag och ont i flera dagar i sträck - åt ländrygg-ljumsk-lår-knä-utsidan underben-hållet. Sjukgymnasten säger att jag inte för vara för ivrig utan ta det lugnt. Hur vild är man när man är 64 år, det enda jag gör är jag försöker gå med normal steglängd och gå längre - kan det vara för mycket begärt efter tre månader? Glad Påsk på dig och, som sagt, kul att höra från dig. /monika

    SvaraRadera
  2. Efter operationen frågade jag min ortoped om hur min andra höft såg ut. Han sa att den inte hade onormala förslitningar. Jag gör allt jag vill här men jag hade ju aldrig tänkt mig långpromenad typ =). Vi har bil hela tiden vilket underlättar väldigt.

    Tror du att den ökade rörligheten också ger ökad träningsvärk?

    SvaraRadera
  3. Var är du? Hur går det med surbenet? Själv tränar jag på två gånger i veckan - pust och stön, men våren är underbar. I måndags gick jag som om ingenting har hänt - men fortfarande tänker jag på benet hela tiden, när jag skall resa mig, kliva in i en bil, gå i en trappa, ta på mig strumpor ..... Nu vill jag glömma att det hänt. Förresten, det är nog bra - men jag är fortfarande otålig att få börja mitt nya liv./monika

    SvaraRadera