lördag 12 december 2009

Dag 2

Den här torsdagen var det fullt upp. Jag fick stiga upp, tvätta mig och klä på mig med arbetsterapeuten. Det var samma tjej som jag träffade på preopbesöket. Vi repeterade allt kring böja sig, vrida sig, griptång, strumppådragare och sånt. Det bästa var att jag fick på mig egna trosor nu =)

Lite senare var det dags för sjukgymnasten. Då var det bara att släppa gåbordet och ta kryckorna. Vi tränade kryckgång och tränade hemgångsprogrammet. Jag fick tips av henne om både en sjukgymnast och en naprapat som är specialiserade på roterade bäcken. Hon sa också att jag ska gå som om bäckenet var rakt med hälisättning på bägge fötterna och inte låta högerbenet åka ut. Hon tyckte att jag skulle köpa en hälkil på 5 mm för att kompensera lite innan jag träffar specialisterna. Till veckan ska jag ringa dem bägge och höra om de har några tips och när jag kan träffa dem. Mot slutet av vår träff sa sjukgymnasten: Imorgon tar vi trappgången så kan du åka hem.
XX kom förbi igen och jag tackade återigen för hans insats. Sambon besökte idag igen förstås och jag blev röntgad. Jag fick lära mig att ta sprutan med blodförtunnande som jag ska ta i en månad.

Och fortfarande inte ont! Eller ont och ont, jag skulle beskriva det som ömt, att vara mörbultad men definitivt ingen värk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar